Fredag den 13. december kl. 17-21 afholder vi den halvårlige platform, hvor ‘forsøgene’ deler erfaringer med hinanden, og med de øvrige fremmødte. Det er nemlig ikke kun for de der er aktuelle med forsøg en given sæson men også for andre – kunstnere og kunstinteresserede – medlemmer og ikke-medlemmer.

Det er kun et kriterie at man gerne vil indgå i kunsteriske samtaler og være nysgerrige på hvad der opstår når senekunstnere vover springet ud i det uvisse. Tilmelding for interessede foregår til Lotte Faarup på lotte@forsoegsstationen.dk.

Der er hjemmelavet suppe efter det formelle program.

Forsøgene på denne platform er:

Ellen Kilsgaard – GESTURES (ROCKS AND BONES) – en undersøgelse af geologiske processer i dans og musik

Sven E. Kristensen – The Foxcave – en undersøgelse af den immersive teatergenre og af hvordan man fortæller en sanselig historie som omslutter sit publikum i interaktion, sansning og narrativ.

Sara Gebran – The circular self – what are the different ways of intimacy, which could be developed from forms of inclusion on stage and semi public spaces?

My Lindblad – STRIKT – En koreografisk undersøgelse af frygt.

Annika KompArt- Speech(less) – en koreografisk undersøgelse af sprog som lyd og rytme.

Sofie Grodin – MARATHON – Theatrical remembering through objects and sound – How do we develop the emotional visual dramaturgy of Marathon?

Det Olske Orkester – Skuespillerens Vibrationer – hvilke fysiske og mentale kræfter skal der til for at skabe de svingninger, der trænger helt ind i publikums sind, krop og knoglemasse?