OM LOKALERNE

Forsøgsstationen har til huse i den gamle biograf “Boulevard Teatret” på Vesterbro i København. Stedet rummer et areal på ca. 750 kvadratmeter og fremstår pt. som en gammel biograf fra 20´erne, delvist ombygget til en stor sal, to mindre sale samt et antal rum og spøjse afkroge indrettet til foyer, køkken, bibliotek, omklædning, bad og kontor.

Det er ønsket, at Forsøgsstationen skal være en kreativ arbejdsplads og et socialt netværkssted, som lever i kraft af det kunstneriske arbejde og personlige engagement man lægger i huset.

Derfor forsøger vi at skabe et hus, som vores medlemmer kan føle ejerskab til i kraft af den daglige træning og deltagelse i de forskellige aktiviteter, men også ved at benytte bibliotekets materiale, slå sig ned med sin bærbare eller hænge ud i foyeren og netværke med hinanden.

 

HUSREGLER

Pas godt på vores alle sammens hus. Plej det, ryd op i det og efterlad det indbydende fuld af det engagement og den gode energi, som du lagde i det. Tag dit eget krus med, og lad det blive en del af vores kulørte samling!

Læs vores regler for brug af huset i PDF her.

House rules available in English here (PDF)

 

Priser

Priser for salsleje sæson 23/24:
Dagsleje 1.350 kr.
Ugeleje  8.000 kr.

Priser for salsleje med indtægt sæson 23/24:

Dagsleje   1.675 kr.
Ugesleje 10.000 kr.

SALENE

Følgende mål er salenes frie mål, dvs. at der ville kunne stå en stor kasse indenfor samme. Herudover er der nogle steder lidt bredere, hvilket er anført som delvise mål.

Boulevarden

Frie mål:

B 10,8m, D 10,2m, H 5,15m

Delvise mål:

B 11m, D 12m

 

Camera salen

Frie mål:

B 7,65m, D 7,6m, H 5,15m

Delvise mål:

B 8m, D 6,8m

 

Wittmaack salen

Frie mål:

B 7m, D 6,6m, H 4m

Delvise mål:

B 9m, D 4,35m

 

Det er endvidere muligt at booke lokalet Truffaut. Lokalet er velegnet til mødeaktivitet.