BLIV MEDLEM

Alle professionelle scenekunstnere, dramaturger og teatervidenskabsfolk, færdiguddannede eller under uddannelse, kan blive medlem af Forsøgsstationen.

Hvis du ønsker at blive medlem af Forsøgsstationen eller vil forny dit medlemskab for denne sæson, bedes du udfylde dette skema og sende det til mail(at)forsoegsstationen.dk. Hvis du ikke har været medlem før, bedes du medsende kort CV. Du får tilsendt betalingsinformation efter godkendelse. Du skal regne med en uges ekspeditionstid fra du har indbetalt dit medlemsgebyr og til du kan benytte lokalerne.

Sæsonen følger teatersæsonen, og ikke kalenderåret. Derfor sker fornyelse altid over sommeren. Fra juni måned til 30. juni samt hele august er der åbnings-tilbud på medlemskab for 1.100 kr. Bemærk at huset er helt lukket ned i juli måned og kan ikke bruges i dette tidsrum.

 

MEDLEMSKAB GIVER ADGANG TIL:

 

√ Træning

Du kan deltage i den åbne træning, der tilbydes morgen og aften.

√ Forsøg

Du kan melde dig efter først til mølle princip til de forsøg, der arrangeres. Nogle forsøg vil dog være rettet mod en speciel målgruppe og derfor lukkede.

√ Lån af lokaler til egne forsøg og træning m.m.

Du kan låne en sal til dit eget forsøg i 1-3 uger. Læs mere her. Du kan også booke lokaler til træning, øvelser, forberedelse etc. eller spontant låne en sal, hvis den er ledig.

√ Workshops

Du kan deltage i Forsøgsstationens workshops, udviklings-projekter og åbne visninger af forsøg. Igen her er det først til mølle.

√ Arrangementer

Vi har løbende arrangementer hvor medlemmer og og branchen kan hente ny inspiration eller skabe debat og dialog om hvad der rører sig. Hvis du ønsker at holde dig orienteret løbende om vores aktiviteter er det muligt at tilmelde sig nyhedsbrev her, eller følge med via facebook.

√ Brug af bibliotek, skriveplads, køkken, foyer

Du er altid velkommen til at komme og arbejde eller hygge i vores foyer eller vores bibliotek. Vi har trådløst netværk i hele huset, og der er kaffe på kanden.

OBS: der er særlige retningslinjer efter COVID-19 som medlemmer informeres om ved indmeldelse.

√ Leje af sale

Salene kan desuden lejes til aktiviteter inden for scenekunst. Læs mere her.

MEDLEMSKAB SÆSON 2021/22

Et medlemskab gælder for én sæson ad gangen, det vil sige fra den 1. august 2021 til den 30. juni 2022.

Individuelt medlemskab:

 Nye medlemmer skal have godkendt ansøgning om medlemskab inden indbetaling.

– Oprettet i august: 1.100 kr. (åbningstilbud)

– Oprettet i september: 1450 kr.

Medlemskab for kunstnere udenfor Storkøbenhavn: 450 kr.

Gæste-medlemskab for kunstnere beboende i udlandet: 300 kr.

OBS: Vi kan ikke garantere at medlemstilgang er mulig hele sæsonen, alt efter søgning og udvikling på COVID-situation

Gruppemedlemskab:

Teatre og teatergrupper kan melde sig ind kollektivt og dette giver eksempelvis teatre eller grupper udenfor Storkøbenhavn mulighed for at benytte lokalerne til møder og ‘ekstra’ prøvesale – når de skal arbejde i København på projekter. Man kan altid leje, uanset om man er medlem men som gruppemedlem kan man komme i huset året igennem også udenfor egentlige prøveperioder, og naturligvis booke gratis lokaler som individuelle medlemmer.

Gruppe-medlemskab for teatre i Storkøbenhavn: 3.300 kr.
Gruppe-medlemskab for teatre udenfor Storkbh.: 1.700 kr.

Priser for salsleje sæson 21/22:
Dagsleje 1.170 kr.
Ugeleje 5.920 kr.

FORSØGSSTATIONENS VENNER

Forsøgsstationens venner er et støtte-medlemskab for alle, der er interesserede i at modtage invitationer til åbne arrangementer samt informationer om arbejdet i Forsøgsstationen. Et støtte-medlemskab koster 200 kr. om året.