BLIV MEDLEM

Alle professionelle scenekunstnere, dramaturger og teatervidenskabsfolk, færdiguddannede eller under uddannelse, kan blive medlem af Forsøgsstationen.

Hvis du ønsker at blive medlem af Forsøgsstationen eller vil forny dit medlemskab for denne sæson, bedes du udfylde dette skema og sende det til mail(at)forsoegsstationen.dk. Du bedes medsende kort CV på højst én side. Du får tilsendt betalingsinformation efter godkendelse. Du skal regne med en uges ekspeditionstid fra du har indbetalt dit medlemsgebyr og til du kan benytte lokalerne.

Sæsonen følger teatersæsonen, og ikke kalenderåret. Derfor sker fornyelse altid over sommeren. I sæson 22/23 koster et års medlemskab august-juni 1.200 kr. Bemærk at huset er helt lukket ned i juli måned og ikke kan bruges i dette tidsrum.

 

MEDLEMSKAB GIVER ADGANG TIL:

 

√ Træning

Du kan deltage i den åbne træning, der tilbydes morgen og aften.

√ Forsøg

Du kan melde dig efter først til mølle princip til de forsøg, der arrangeres. Nogle forsøg vil dog være rettet mod en speciel målgruppe og derfor lukkede.

√ Lån af lokaler til egne forsøg og træning m.m.

Du kan låne en sal til dit eget forsøg i 1-3 uger. Læs mere her. Du kan også booke lokaler til træning, øvelser, forberedelse etc. eller spontant låne en sal, hvis den er ledig.

√ Workshops

Du kan deltage i Forsøgsstationens workshops, udviklings-projekter og åbne visninger af forsøg. Igen her er det først til mølle.

√ Arrangementer

Vi har løbende arrangementer hvor medlemmer og og branchen kan hente ny inspiration eller skabe debat og dialog om hvad der rører sig. Hvis du ønsker at holde dig orienteret løbende om vores aktiviteter er det muligt at tilmelde sig nyhedsbrev her, eller følge med via facebook.

√ Brug af bibliotek, skriveplads, køkken, foyer

Du er altid velkommen til at komme og arbejde eller hygge i vores foyer eller vores bibliotek. Vi har trådløst netværk i hele huset, og der er kaffe på kanden.

√ Leje af sale

Salene kan desuden lejes til aktiviteter inden for scenekunst. Læs mere her

MEDLEMSKAB SÆSON 2023/24

Et medlemskab gælder for én sæson ad gangen, det vil sige fra august 2023 til den 30. juni 2024.
Der skal ansøges hvert år, udfyldes skema og vedhæftes CV. Det gælder nye som tidligere medlemmer.

 

Individuelt medlemskab:

 Nye medlemmer skal have godkendt ansøgning om medlemskab inden indbetaling.

– Oprettet i juni-august: 1.800 kr.

Medlemskab for kunstnere udenfor Storkøbenhavn: 675 kr.

Gæste-medlemskab for kunstnere beboende i udlandet: 450 kr.

OBS: Vi kan ikke garantere at medlemstilgang er mulig hele sæsonen

Gruppemedlemskab:

Teatre og teatergrupper kan melde sig ind kollektivt og dette giver eksempelvis teatre eller grupper udenfor Storkøbenhavn mulighed for at benytte lokalerne til møder og ‘ekstra’ prøvesale – når de skal arbejde i København på projekter. Man kan altid leje, uanset om man er medlem men som gruppemedlem kan man komme i huset året igennem også udenfor egentlige prøveperioder, og naturligvis booke gratis lokaler som individuelle medlemmer.

Gruppe-medlemskab for teatre i Storkøbenhavn: 5.250 kr.
Gruppe-medlemskab for teatre udenfor Storkbh.: 2.850 kr.
Støtte-medlemsskab   100 kr.

Priser for salsleje sæson 23/24:
Dagsleje 1.350 kr.
Ugeleje  8.000 kr.

Priser for salsleje med indtægt sæson 23/24:

Dagsleje   1.675 kr.
Dagsleje 10.000 kr.

 

 

FORSØGSSTATIONENS VENNER

Forsøgsstationens venner er et støtte-medlemskab for alle, der er interesserede i at modtage invitationer til åbne arrangementer, samt informationer om arbejdet i Forsøgsstationen. Et støtte-medlemskab koster 100 kr. om året.