Platform

Platform er en kunstnerisk erfaringsudveksling i ord og praksis af forsøgsprojekter, hvor vi forsøger at nå ind til kernen af den enkeltes forsøgsarbejde, men efterfølgende i et fælles plenum også søger at snakke om tendenser og større linjer.

Alle de deltagende får hver 40 min til at præsentere deres arbejde, hvilket kan gøres via fortælling og visning af billeder og film – er det muligt opfordrer vi deltagerne til at vise/inddrage tilhørerne i en praksis-øvelse fra forsøgsarbejdet, som kan udvide fortællingen i en sanselig retning.

Vi holder pause midt på dagen med suppe og brød.

 

 

Lotte og Øyvind

Kunstneriske ledere på Forsøgsstationen

Platform

Lørdag d. 9. december 2023 kl. 10 – 16 på Forsøgsstationen

Med præsentation af forsøg fra juni til december 2023.

Hvis du har lyst til at deltage, så meld dig til senest 5. december til forsoegsstationen@gmail.com

 

 

Maj Rafferty

SLIM – Kan man skrive et manuskript og spille et teaterstykke køns-og etnicitets neutralt?

Forsøg: 20.6.23 – 30.6.23

 

Lene Kreilgaard

Anoreksi; min bedste ven, min værste fjende – Hvordan undersøger vi fysikaliteten i spiseforstyrrelser baseret på autobiografisk materiale for at blotlægge og belyse de psykomotoriske rødder til kropsdysmorfi.

Forsøg: juni – august 23

 

Nina Hansen

Emotional Landscape – Hvordan kan jeg være konkret og gribe arbejdet an uden at fortabe mig i det foranderlige, kunne fastholde følelsen, gøre det tydelig, men stadigvæk levende i øjeblikket?

Forsøg: 24.8.23 – 30.11.23, hver torsdag.

 

Max Wallmeier

Smooth Oscillator By meshing together our respective approaches, what new choreographic methods and physical practices can we generate that allow us to oscillate between multiple possible meanings?

Forsøg: 7.8.2 – 20.8.23

 

Tim Matiakis

Us Us / Us Else / Else Us / Else Else – Hvordan skaber man et koreografisk værk med kinæstetisk empati som koreografisk princip?

Forsøg:4.9.23 – 10.9.23

 

Nadja Mattioli

TENDER-a research into caring choreographies How can care be translated into movement and choreography, both in relation to the performers and the audience/participants?

27.11.23 – 10.12.23 og foråret 24

 

 

 

 

 

 

Platform

Lørdag d. 8. juni 2024 kl. 10 – 16 på Forsøgsstationen

Med præsentation af forsøg fra januar til juni 2024.

Hvis du har lyst til at deltage, så meld dig til senest 5. juni til forsoegsstationen@gmail.com

 

 

Kirstine Lindemann

Between Strings – Publikum og rummet – Hvordan kan vi udvide lydinstallationen, Between Strings, så den inkluderer et mobilt scenografisk element, som musikerne kan interagere med og som kan åbne rummet for – og relationen til – publikum?

Forsøg: 6.11.23 – 16.11.23