Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

Forsøg 19/20

The Foxcave

Forsøget "The Foxcave Development Project" undersøger immersive theatre genren og forsøger at svare på spørgsmålet om hvordan man fortæller en sanselig historie som omslutter sit publikum i interaktion, sansning og narrativ. Forsøget foregår i efteråret 2019 og er ledet af Svend E. Kristensen.

Læs mere

Stilhed, Pause, Publikumserindringer

Sæsonforsøg 2019/20 initieres af skabelsen af 3 lydværker som behandles i tre delforsøg "Stilhed – lyden af forventning", "Pause – resonans i det private rum" og "Publikumserindringer – det som blev tilbage". Forsøgene ledes af Øyvind Kirchhoff og Lotte Faarup og udvikles sammen med komponist Peter Bruun og dirigent Erik Jakobsson og er inspireret af arbejdet med ”Lyden af Publikum” og en generel interesse i at arbejde med publikumsrelationer i en kunstnerisk kontekst.

Læs mere

Skuespillerens vibrationer

Forsøget ”Skuespillerens vibrationer ” bygger videre på Det Olske Orkesters seneste forsøg ”Skuespilleren som shaman” om transformation og nærvær. I dette forsøg udfordres skuespillerens krop og stemme og vaner i ekstrem grad, for at kunne forstærke vibrationerne fra spillerne så de vil kunne forplante sig i publikum på en altomsluttende måde. Det foregår som en ugentlig undersøgelse i efterår/vinter 2019

Læs mere

The circular self

Forsøget "The Circular Self" ledes af koreograf Sara Gebran og undersøger hvordan koncepter som intimitet og inddragelse (inclusion) kan etableres på scenen. Det er en viderebearbejdning af koncepter og praksisformer i hendes bog "ANOTHER HOLE" (2019).

Læs mere