STEMMER FRA ENGHAVE PLADS

Efter 8 års metrobyggeri med dertilhørende nedlukning af en plads som danner rammen for meget lokalt liv på Vesterbro, er der igen liv på Enghave Plads. Sanger og komponist Anna Kruse ønsker at give stemme til de der var berørte, og agere poetisk talerør.

Anna Kruse vil med forsøget “Stemmer på Enghave Plads” undersøge hvordan man kan transformere interviews til poetisk materiale til fortolkning gennem sang. Er det muligt at udvikle en egentlig metode?

Hun ønsker med projektet at give stemme til borgere som på en eller anden måde er forbundet til pladsen; hvordan oplever drankeren, skateren, bageren eller hundelufteren den forandring der er sket og hvordan har det virket på deres liv?

Parkbænk-koncerter

Der bliver et antal koncerter på Enghave Plads. Hold øje med “BAGOM” på Facebook som projektet er kommet til at hedde for detaljer om tid og sted.

HOLDET BAG FORSØGET

Det er sanger og komponist Anna Kruse som leder forsøget som foregår fra februar 2020 og frem. Der vil muligvis også blive musiker tilknyttet.

Derudover vil lokale fra Enghave Plads deltage med deres historier gennem  interviews, som omdigtes til sangbar lyrik, eventuelt i anonymiseret form.

Læs den afsluttende rapport her