THE FOXCAVE

Forsøget “The Foxcave Development Project” ved Sew Flunk Fury Wit, undersøger immersive theatre genren og forsøger at svare på spørgsmålet om hvordan man fortæller en sanselig historie som omslutter sit publikum i interaktion, sansning og narrativ. Forsøget foregår i efteråret 2019.

“Vores undersøgelse har dels en tematisk ramme som det kreative hold arbejder sig ind i, igennem forskellige forsøg, mini – tests og refleksioner. Dels undersøger vi hvordan vi giver publikum en hovedrolle i en fortælling hvor konsekvensen af deres interaktion er fremkomsten af et scenografisk og performativt univers der omslutter dem”. (citat fra intentionsrapport)

Forsøget inkluderer en til flere visninger for publikum, hvor de præsenteres for projektet og oplever delelementer. Eftersom publikum er tiltænkt hovedrollen, er deres tilstedeværelse og deltagelse essentiel for udviklingen.

Datoer vil annonceres her når tiden nærmer sig.

Forsøgsprojektet er støttet af Bikuben Fonden, Statens Kunstfond og Skuespiller Forbundet.

Læs forsøgets intentionsbeskrivelse her

HOLDET BAG

Ide og koncept er udformet af performer Svend E. Kristensen og instruktør Jesper Pedersen. Derudover involveres et kreativt hold som pt. er ved at blive samlet, samt prøvepublikummer.

Foto: Svend E. Kristensen