GAGA people – NYE UGEDAGE OG TIDER
Gaga har flyttedag efter nytår. Der bliver morgentræning torsdag kl. 8:30-9:30 i stedet for tirsdag og aftenklassen flytter fra onsdag til tirsdag kl. 20-21 (også ny tid! – før var det kl. 19-20).

OBS: Ingen GAGA torsdag den 24. januar. Til gengæld er der GAGA i vinterferien hvor de øvrige træninger holder pause.

Gæsteunderviser til stemmetræning  
Angelina Watson som underviser fast hver onsdag i Nadine George Voice Work går i produktion med Det Olske Orkester fra midt i januar på forestillingen “Salt”. Derfor har vi inviteret Anja Owe til at overtage undervisningen fra og med onsdag den 23. januar frem til og med den 10. april. Anja er, som Angelina,  akkrediteret skuespil- og stemmelærer i Nadine George Voice Work og har assisteret Nadine på hendes skuespiller workshops med international deltagelse i London. Derudover har Anja undervist i metoden på bl.a. Det Norske Akademi for Scenekunst i Frederikstad i Norge og på Københavns Film og Teaterskole i København.

Træningen er for medlemmer og man skal huske at melde sig til dagen før for at kunne få en plads, da der ofte er fuldt hus. Se mobilnummer og detaljer på hjemmesiden (link).

Man kan få overblik over alle træningsaktiviteter her. Vi har fortsat danseklasser med Camilla Stage og Lars Bjørn mandag aften under Stands&Dans og Shakespeare Lab med Rikke Liljenberg første søndag i måneden.

Foto: Siri Wolthoorn

Anja Owe

Foto: Lena Paaske

Foto: Stands&Dans hjemmeside