LIKE NOT LIKE // BÄCKVALL & ROSSIL

Et års uhæmmet og utæmmet kreativitet påvirket af, og delt med hele verden, kulminerer nu i et scenekunstnerisk eksperiment, hvor grænserne mellem scene og internetpublikum tværes ud i en helt ny slags skabende process. En process hvor hvert eneste delmoment, fra det første trin i januar 2012 til en en ukendt, kreativ fremtid, er tilgængeligt for alle, kan påvirkes af alle samt frit må kopieres og bruges af alle. Performing Art 2.0!

Vi søger om at få mulighed for at arbejde med de 20 mest Like’de og de 20 mest Not Like’de videoer, eller retter sagt de 10 af Jens’ videor som har flest Likes/Not Likes og de 10 af Christians videoer som har flest Likes/Not Likes.

Videoerne, sammen med tekster og links til musik, har allerede været udstillet på Forsøgsstationen i længere tid, så det føles som en naturlig ting at fortsætte arbejdet på Forsøgsstationen.

Vi vil gå på gulv med de omtalte videoer, eller rettere med det fysiske materiale i dem. Vi vil prøve at genskabe dem, interagere med dem på skærm eller projektion, finde styrker og svagheder i dem og se hvordan vi kan skabe noget som har scenekunstnerisk kvalitet af noget som andre synes er dårligt eller ikke godt nok. Vi vil både diskutere hvad som fungerer og ikke fungerer i materialet, samt dyrke disse ting.

Måske vil vi finde ud af hvis der er forestillingspotentiale i noget af materialet eller i projektet som helhed.

Læs forsøgets intentionsbeskrivelse her