Vi har i disse dage igen besøg af gruppen der deltager i Story Play forsøget under ledelse af Jesper la Cour Andersen, Det Fortællende Teater. Gruppen, der består af børn, unge, voksne og ‘endnu mere voksne’, skal ud og fortælle på en lokal skole senere i dag som en del af forsøget.

Læs i øvrigt om huskunstnerprojektet, født af Jespers kunstneriske praksis i denne artikel på Proscenium udgivet den 13. februar 2018.

 

Derudover er vi indgået i et samarbejde med teater Grob om teatrets teaterskole PROLOG for unge talenter ledet af Freja Rault-Lykkeberg. Læs mere om PROLOG her. I forbindelse med projektet afvikler Grob et antal workshops her i huset. Nogle er for teaterskolen og nogle er åbne for alle.

Foto fra prologs facebook site

Læs mere om de kommende PROLOG/Forsøgsstationen-arrangementer her.