Vi vil gerne invitere til informationsmøde om “Lyden af publikum” – et projekt under det internationalt-lokale-projekt “Caravanext” ledet af Odin Teatret, Holstebro.

Har du lyst til at medvirke i et helt anderledes kor, hvor du ikke skal synge smukt, men er med til at skabe en lydkulisse af publikumslyde og handlinger som f.eks. at hoste, snorke, grine, sukke, tysse, rasle med slikpose, være stille, stå op og gå, i et 50 personers underfundigt korværk?- så mød op til informationsmøde den 7. januar fra klokken 14-16 på Forsøgsstationen og hør mere om projektet ”Lyden af publikum“.

Du er naturligvis også velkommen hvis fordi din nysgerrighed er blevet vækket, men endnu ikke ved om det er noget for dig.

Skærmbillede 2017-02-08 14.43.29

Korværket bliver komponeret af den internationale anerkendte komponist Peter Bruun i samarbejde med kordeltagerne og ledet af en professionel dirigent.

Korværket bliver opført under Københavns internationale teaterfestival CPH STAGE fra den 1.- 4. juni 2017, og prøverne starter slut februar 2017 her på Forsøgsstationen på Vesterbro.

Af hensyn til planlægningen af eftermiddagen, bedes du melde tilbage på mail hvis du gerne vil deltage, og send meget gerne invitationen videre ud i dit netværk, hvis du kender andre, der kunne være interesseret.

Mange hilsner,
Lotte Faarup og Øyvind Kirchhoff
Forsøgssledere

CN_Denmark_Logo-01Print