cap

Foto: Kristian Husted

I dag har vi publiceret to nye blogindlæg på Forsøgsstationens hjemmeside.

Det ene indlæg har overskriften: “Jeg får en akut og ubændig trang til at gå på toilettet, når jeg hører ordet vækst”.
Det er skrevet af scenearbejder og kritiker, Kristian Husted.

Her et kort uddrag fra hans indlæg:
“Jeg får det fysisk dårligt, når jeg hører ordet “vækst”. Jeg får en akut og ubændig trang til at gå på toilettet, simpelthen. Jeg føler og erfarer, at samfundsøkonomien hænger sammen med min krop på en meget konkret måde. Derfor kan jeg ikke gøre andet end at lave kunst, der beskæftiger sig med økonomi.”

Du kan læse blogindlægget her

Det andet indlæg, som vi har offentliggjort i dag på vores blog, har overskriften “Jeg er blevet teater-veganer!” og er skrevet af sceneinstruktør/dramatiker og cand. mag., Dorte Madsen.

Her et uddrag fra indlægget:

“Kan du huske, hvornår du sidst har set en forestilling med en kvindelig dramatiker, en kvindelig instruktør og en kvindelig hovedrolleindehaver i ét og samme stykke? Og/eller et stykke med tre medvirkende med etnisk diversitet, som var instrueret af en sådan? Kan du huske, hvornår du sidst så det helt modsatte? Til sidst fik jeg nok, det er klart. Jeg er blevet teater-veganer.”

Du kan læse blogindlægget her og deltag gerne i debatten!