EMBODIED IMMEDIACY

Forsøget er et første skridt ind i et arbejdsfællesskab mellem bevægelses- og oplevelsesformidler Rikke Jeppesen Rod (DK) og danser-poet Catherine Magill (AUS). Projektet er opstået ud fra en fælles nysgerrighed overfor den synergi der opstår når dansen og ordet er samtidige og lyttende til hinandens fortællinger. Kan særlige tilgange til “Spoken Dance” afdække nye måder at forløse kropsligt funderet og usigelig oplevelse, historie, identitet på? Forsøget vil udforske forskellige tilgange til poesi/tekst og improvisations-baseret dans/performance og udgør en begyndelse for at etablere arbejdsfællesskaber på tværs af kontinenter via ‘low tech’ formater. Intentionsrapport og senere forsøgsrapport er skrevet på engelsk, hvilket er deres fælles arbejdssprog.

Forsøgsrapport er tilgængelig her.

Læs forsøgets intentionsbeskrivelse her

Foto: Mischa Baka - fra forestilling "Women of the North", Melbourne, oktober 2016

Foto: Misha Baka, visuelt kunstværk af Lisa Larsdotter Peterson (SE), performer Catherine Magill – fra forestilling “Women of the North”, Melbourne, oktober 2016.