Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

The Laughing Game

Forsøget “The Laughing Game” ved Antoinette Helbing tager udgangspunkt i latteren som fænomen. Hun anvender allerede genereret materiale fra research herom i en udforskning af hvordan latterens mange værensformer kan formidles gennem en danser i en solo.

I see a great artistic and physical potential in unfolding laughter as social communication, bodily state, stirring sound and sparkling sensation. I believe a thorough research can be the base into developing an aesthetic, sounding and thought provoking encounter with laughter.

(citat fra intentionsrapport)

Foto: Jan Vesala

Læs forsøgets intentionsbeskrivelse her

Holdet bag

Forsøget ledes af Antoinette Helbing, som også er performer og med Katrine Johansen som sparringspartner.

Åben Opvarmning/morgentræning:

Antoinette skriver som invitation:

Træningen foregår mellem kl. 9-10 i Camera salen, og henvender det sig til alle, der er interesseret i både bevægelse og stemmearbejde. Der vil være 45 minutter bevægelsesbaseret opvarmning som består af en lang shaking session (15-20 minutter) og derefter noget lengthening/strengthening. Man behøver ikke være danser for at følge med, man skal bare have lyst til at dykke lidt ned i kroppen. De sidste 15 minutter bruges til selve latter-undersøgelsen. I den del skal jeg selv prøve mig frem. Men det kommer til at handle om krop og stemme i forhold til latter.”

Det er gratis at deltage, og man skal ikke melde sig til, men til gengæld skal man være omklædt og klar til at begynde kl 9.

Antionette Helbing inviterer desuden til visning fredag den 17. januar kl 14.00 i Camera salen her på Forsøgsstationen. Læs mere her.