HVAD KAN JEG BLIVE? // FORUMTEATRET PRISME

SPLEJSNING AF FORUMTEATER OG SPILDESIGN
Forumteaterformen har med sit særlige mix af live element, og blanding af fiktion og reality – et fantastisk potentiale, der er oplagt at innovere på i forhold til at skabe nye kontrakter med publikum. Forumteatret Prismes forsøg HVAD KAN JEG BLIVE? har til formål at befrugte forumteater formen med et greb fra spildesign universet og undersøge hvad der sker med publikums lyst til at interagere når rammerne for scenen bliver delvist opløst.

VALG – BÅDE FORM OG INDHOLD
Da vi gerne vil udarbejde forsøget til unge/ med unge, skulle det gerne være et emne med relevans for dem, så vi spurgte simpelthen en gruppe unge hvad de ville gide se teater om. Svaret lød; ”Noget vi kan bruge til noget!” Valg af uddannelse var et af de specifikke svar.

Læs forsøgets intentionsbeskrivelse her