HJEM

Boaz Barkan og Seimi Nørregaard stod den 1. – 13. september 2015 for forsøget ”HJEM – op- og ombygning fra det kendte til det ukendte”.

Det var et forsøg omkring publikumsinvolvering og ejerskab til et værk og derigennem muligheder for en meddigtende tilstedeværelse. Det var en forberedelse til deres projekt af samme navn, der spillede i november 2015 på Warehouse 9.

Undersøgelsen havde form af en performanceinstallation, hvor publikum fik en aktivt skabende rolle i forhold til forskellige konkrete handlinger og objekter fra hverdagen. Boaz Barkan og Seimi Nørregaard improviserede med og uden publikum i de forskellige rum, hvori der indgik enkelte scenografiske elementer.

Der blev afholdt en visning i forbindelse med forsøget fredag den 11. september 2015 kl. 14-16 og torsdag den 17. september 2015 kl 10-12.

Der var plads til 12 publikummer per gang.