FORSØGET VISUEL VILDSKAB

En undersøgelse af stilskift og live-projektioner af objekter på scenen.

Vi vil gerne udvikle på en Stilistisk Kakofoni for det sceniske udtryk i en evt. kommende børneforestilling Slut Starut. Stilen i forestillingen skal være en blanding af objektteater, interaktiv videoinstallation og komisk performance.

Hvordan skabes en live-projekteret virkelighed ovenpå den scenografiske/fysiske virkelighed? Hvilke stilarter skal indgå i forestillingen og hvilke kunstretninger i kreation af objekter & dukker?

Vi vil gerne udvikle på et koncept for live-projektion af objekter/dukker og undersøge stilarter/kunstgenre, så forestillingen visuelt afspejler hovedpersonens indre virkelighed ved brug af stilskift forestillingen igennem. Der arbejdes ud fra en `deviced theater proces’, hvor materialet bliver skabt på baggrund af improvisationer og fælles undersøgelser.  Jeg, Tea Rønne, har en drøm om at udvikle et nyt scenesprog, et tværkunstnerisk komisk avantgarde sprog, med elementer fra digital installationskunst, wordperformance, slapstick, dans og seriøs klovn. Pina Bausch møder japansk surrealisme på en bund af David Lynch. For børn. Og voksne.

Læs forsøgets intentionsbeskrivelse her

SLUT STARUT

Vi håber at forsøget kan føre os tættere på en scenisk stilistisk kakafoni, en scenisk visuel vildskab, så vi på sigt kan søge støtte til udvikling af forestillingen Slut Starut – et visuelt oprør mod en grå, kompetent og rationel voksenverden.

Medvirkende:

Undersøgelsen og udviklingen af forestillingens kunstneriske udtryk, sker i et samarbejde mellem scenograf-/videokunster Sissel Romme Christensen og Idémager-/performer Tea Rønne.

Forsøgsperiode:

December 2016-januar 2017.

Forsøgsrapport tilgængelig her.