Det tyske eksperimenterende teaterkollektiv Junge Bühne Bochum gæstespiller på Forsøgsstationen den 27. april med forestillingen “Silence” klokken 19 i forbindelse med et residency ophold på Forsøgsstationen.

Billetter er gratis og skal bestilles senest den 27. april på pr.forsoegsstationen@gmail.com

 

Junge Bühne Bochum – forkortet kaldet JuBB – blev grundlagt i 2018 af kunstnere, som tidligere havde skabt skuespil for børn og unge i forskellige konstellationer på Bochum-teatret. Siden da har JuBB udviklet drama-, danse- og musikteaterproduktioner for et ungt publikum som et frit kollektiv, der gentagne gange er blevet inviteret til festivaler og har modtaget flere priser.
JuBBs produktioner er sofistikerede i forhold til indhold og æstetik, tværfaglige, sensuelle, direkte og tæt på livet – spektret spænder fra små fortællende teaterformater til store sceneproduktioner .

JuBB arbejder som et kollektiv, inviterer gerne gæster til at samarbejde, samarbejder blandt andet med Junges Schauspielhaus Bochum, søger også internationale kontakter, har base i KoFabrikken og er medlem af Assitej.

JuBB laver teater for unge og gamle og for dem, der ikke ved, om de er blevet gamle eller stadig unge.

Se mere:

foto: Christopher Deutsch