MEDLEMSFORSØG “A LAND WHERE NO DRAGONS HIDE”

– en koreografisk undersøgelse af vibration

Forsøget er undersøgelse af en performance som udfordrer det private og det offentlige, en søgen efter at skabe nye forbindelser mellem performer og publikum.

“En lille intim performance for fodenden af en seng. En fryd for sanserne, rumskib og bluetooth. En invitation ind i intime sfærer, til sensualitet, til de verdener der ligger gemt i bevidsthedens uberørte kamre, til det ubevidste og til drømmene, som åbner sig for den opmærksomme tilskuer.” (foromtale Dansehallerne)

Læs forsøgets intentionsbeskrivelse her

HOLDET BAG

Forsøget ledes af koreograf Sara Gebran, som også er performeren i undersøgelsen. Derudover deltager Micaela Kühn Jara og Amalie Bergstein Nielsen.

SARA GEBRAN (VZ/DK) har en BA/MA i Byplanlægning fra University Simón Bolivar Venezuela (1982-87), er uddannet danser fra Instituto Superior de Danza Caracas (1989-92) og besidder en overbygning i “The History of Images and Its Representation” fra The Royal Institute of Art, Stockholm (2012-13). Hendes virke involverer blandt andet performance, videokunst, lyd, tekstarbejde, digitale værker og udforsker forskellige tilgange til en bæredygtig produktion af kunst, som genererer oprigtig autonomi og samarbejde.