BODY OF SAND

Forsøget er en fortsættelse af et andet forsøg som Tora Balslev afholdt i sæson 18/19 med titlen “Fair Phone” som siden blev til forestillingen “Naturen Kalder” og inspireret af “Kroppens aftryk” ledet af Katrine Stewart, hvor Tora deltog som danser.   

   

“Ideen opstod gennem scenisk arbejde med Smartphones, hardware og mineraler i forbindelse med forestillingen Naturen Kalder (2019). Her lavede jeg en lang research omkring mineraler og geologi, samt blev interesseret i ”krops-kalligrafi”, fordi telefonen var samlet i kina og Taoisme og kalligrafi blev en inspiration. Sideløbende blev jeg opmærksom på potentialet i “Kroppens Aftryk” gennem forsøgsarbejdet med Katrine Stewart og Co. i projektet af samme navn. Endelig har jeg arbejdet kort med sand i mit sommerhus-corona-eksil på Mols – fordi det var det der var for hånden.”Tora er optaget af kroppens dialog med materialer og i dette forsøg undersøges sandets potentialer som partner, som livsform.

 

Læs forsøgets intentionsbeskrivelse her

HOLDET BAG

Tora Balslev: Baggrund som performer og koreograf. Her forsøgsleder, koncept og danser

Antoinette Helbing: Baggrund som danser og koreograf: Her koreografisk konsulent med fokus på krop og bevægelse.

Betina Birkjær: Baggrund som performer, iscenesætter, forfatter, dramaturg. Her dramaturgisk konsulent med fokus på udsagn og formidling.

Katrine Stewart (tidl. Johansen), Baggrund som designer og illustrator. Her grafisk konsulent med fokus på aftegningerne i sandet.

Jens Juul: Baggrund som billedkunstner og fotograf. Her fotograf.