To koreografer og 21 frivillige er i fuld gang med at udvikle

Forsøgsstationens sæsonforsøg “The Shape of the Audience”

Se billeder fra processen og læs mere om indhold og præsentation under CPH. STAGE her.

 

 

 

“The Shape of the Audience”

Et forsøg om publikums bevægelsesmønstre i teatret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gennem sæson 20/21 har Forsøgsstationen og koreograferne Antoinette Helbing og Katrien van der Velden udviklet formatet til “The Shape of the Audience” – et forsøg der sætter fokus på publikums bevægelsesmønstre, både som fælles organisme og som enkeltindivider ud fra observationer af publikums sociale signaler og fysiske færden i og omkring teaterrummene i vores kultur.

Koreograferne har været interesserede i at undersøge de rum publikum tilbydes, vores forståelse af publikumsrollen og hvordan det former vores handlinger i teateret. Baseret på opsamlet materiale og litteratur har koreograferne og en gruppe på 21 frivillige i april og maj arbejdet med fænomener og koncepter som bl.a.: At bevidne noget kollektivt, samhørighed i mørket, stolen som kulturelt og historisk objekt, dårligt udsyn, frontalitet, at bringe kroppe sammen i offentlige rum m.m.

Kulminationen af dette arbejde vises nu på CPH. STAGE med 4 præsentationer – der er GRATIS adgang, men pga. af begrænset antal pladser er det vigtigt at bestille billet.

 

Præsentation af “The Shape of the Audience” på Forsøgsstationen, Sønder Boulevard 81, Vesterbro:

Lørdag d. 29. maj kl. 14 og 16

Søndag d. 30. maj kl. 14 og 16

Billetter: Bestil billet her eller på tlf.: Tlf. 70 272 272

 

Koreografer og forsøgsledere: Katrien van der Velden og Antoinette Helbing

Frivillige medvirkende: Signe Pachai, Emma Hornum Inanloo, Malvina Schirmer, Astrid Sarauw, Helene Ridderberg, Signe Korbo Christiansen, Laura Pérez, Linda Klein, Tine Rønnov, Angelina Kirchhoff, Lise Klitten, Kirsten Sjøstrøm, Anne Petersen, Birgitta Frello, Gustav Marcus Lauesen, Julienne Doko, Meire Santos, Hanne Løvendahl, Andrea Ostenfeld, Ulrik Ørsnes Jensen og Pernille Danielsen.