Vores sæsonforsøg “Stilhed, Pause, Publikumserindringer” nåede at have første korprøve fredag den 6. marts.  Komponist Peter Bruun og korleder Erik Jakobsson introducerede de fremmødte for det nykomponerede værk. Peter og Erik udgjorde også det musikalske power-team på Lyden af Publikum, sæsonforsøget i 2016/17, hvor vi blandt andet spillede på Det Kongelige Teater i forbindelse med CPH STAGE (se kort dokumentar her) og var i Italien med i 2018 (link).

Foto: Still fra film af Helle Lyshøj

Vi har grundet lockdown valgt at flytte projektet så det begynder til august 2020 i stedet, med første prøve fredag den 14. august. Heldigvis vil mange af vores deltagere gerne stadig være med, og andre interesserede er velkomne til at skrive for at høre mere. Sæsonforsøget er en del af et større projekt som løber over de næste år med støtte fra blandt andre BIKUBENFONDEN. Læs detaljer vedrørende deltagelse i rekrutteringsbrev og om forsøget her.

Tilmelding og yderligere oplysninger via mail til Øyvind Kirchhoff på oyvind@forsoegsstationen.dk