I samarbejde med Copenhagen Jewish Film Festival præsenteres søndag den 1. marts et program som står i GAGA dansens tegn. Undervisere er Siri Wolthoorn (DK) og Kari Vig Petersen (DK, N).

Beskrivelse fra Festivalens program:

Ikke alle er til dans men mange, og flere og flere er. Verden over har Gagadansen taget fat i undergrundsmiljøer, hipstere og kunstnere, ja selv pensionister og de som ved, at kroppen skal passes og at sind og krop er ét. Ohad Naharin, Bat Sheva Dance Company’s leder gennem mange år, én af verdens mest anerkendte koreografer, er i flere omgange blevet portrætteret af instruktørbrødrene Heyman Brothers. Det er blevet til to forrygende og meget forskellige dokumentarer om Gaga’ens far og om Gagadansen. 

I Danmark er flere professionelle dansere rejst til Gagauddannelsen i Tel Aviv og København kan levere nogle af de bedste undervisere i verden. Vi præsenterer derfor et unikt program med film, dans, dans og film den 1. marts på Forsøgsstationen på Sdr Boulevard.

Program ser således ud:

10.00-11.20 Film Mr Gaga
11.30-12.30 undervisning Gaga/people
12.30-13.50 Film Mr Gaga
14.00-15.00 undervisning Gaga/people
16.00-17.00 Film Out of Focus

Book plads via Billetto.dk – link til billetsalget er her.