Vi har pr. 1. februar vagtskifte på posten som administrator, da Rikke Giselsson stopper. Derfor er der fra februar nyt ansigt på kontoret. Det er Lise Aagaard Knudsen som frem til sommer vil stå for de administrative opgaver. Lise er dog ikke helt ny i huset, da hun har arbejdet for Det Olske Orkester i perioder. Hun overtager ansvar for booking og betaling/økonomi fra Rikke Giselsson, men der er ingen ændring i kontaktinformation. Det er stadig admin@forsoegsstationen.dk eller mail@forsoegsstationen.dk man skriver til.

Lise og Rikke i gang med overdragelse. Foto: Rikke Rod.

Vagtskiftet medfører lidt ændringer i åbningstiden på kontoret; der er fremover åbent man-tors kl. 9-13, og så er der virtuelt kontor fredage kl. 9-13, i hvilket tidsrum man kan kontakte Rikke Rod om PR på PR@forsoegsstationen.dk og Lise om booking og medlemskab på admin@forsoegsstationen.dk – eller ringe på vores hovednummer 38793828 som viderestilles.