Vi er glade og stolte over at kunne offentliggøre at Bikubenfonden har imødekommet vores ansøgning om 300.000 kr. i tilskud til det fortsatte forsøgsarbejde med publikumsudvikling i en kunstnerisk kontekst under projekttitlerne: ”Stilhed”, ”Pause” og ”Publikumserindringer”.

LYDEN AF PUBLIKUM var en stor succes som vi høstede mange og værdifulde erfaringer fra, OG som vi glæder os til at sætte i spil i nye udfordrende projekter hvor publikums forventninger og forudsætninger vendes på hovedet.

Der kommer mere information om disse og andre nye projekter senere. Blandt andet bliver der flere arrangementer under CPH Stage, hvor vi byder publikum ind til anderledes oplevelser – så man kan blive klogere på hvad kunstnerisk forskning egentlig er for en størrelse – i Forsøgsstationens regi og i vores skønne rammer.

– for at følge med kan man med fordel tilmelde sig Forsøgsstationens nyhedsbrev her.

Stor tak til Bikubenfonden!

Se dokumentaren fra LYDEN AF PUBLIKUM Torino 2018 for indblik i vores arbejde her: