Tilmeldingsfristen nærmer sig til kvalitetsseminaret den 24. november:

Hvordan taler man om kvalitet i teatret?

Seminar om erfaringer og nye visioner for kvalitetsarbejde i teatret

Lørdag d. 24. november kl. 10 – 17 på Forsøgsstationen

Forsøgsstationen afholder seminar omkring begrebet kvalitet i teatret. Det gør vi inspireret af de værdifulde erfaringer fra 80’erne og 90’ernes kvalitetsudvalgsarbejde i børne- og ungdomsteatermiljøet og de mange formater det affødte af kritisk faglig udveksling.

Men vi gør det også fordi vi fornemmer et voksende behov i teatermiljøet generelt, for at (gen)finde og udvikle et kvalificeret sprog omkring kritik og kvalitet. Vores kunstneriske miljøer er under pres i en tid, hvor begreber som billetstatistikker, popularitet og effektivitet ofte er langt mere dominerende faktorer i kulturdebatten, end begreber som kvalitet og substans. Denne tendens vil vi gerne modgå med dette seminar.

Vi har inviteret samtlige medlemmer fra BTS’ tidligere kvalitetsudvalg for at få glæde af deres unikke viden (bl.a. Catherine Poher, Bodil Alling, Gitte Kath, Simon Vagn Jensen, Peter Seligmann, Michael Ramlöse, Lene Vestergaard, Biba Schwoon m.fl.)

Vi håber at så mange som muligt fra børne/ungdomsteatermiljøet samt det øvrige teatermiljø har lyst til at deltage og blande sig i denne vigtige samtale.

Se også foromtale her i Teateravisen.

Tid: Lørdag d. 24. november ’18 kl. 10 – 17

Sted: Forsøgsstationen, Sønder Boulevard 81, Vesterbro, København.

Deltagere: Teaterfolk og alle andre interesserede

Pris: 50 kr. for seminar inkl. frokost, kaffe m.m.

Tilmelding: Først til mølle hos Dorte på mail@forsoegsstationen.dk senest 19. november ’18, tilmelding er gyldig efter indbetaling på: Konto: 8075 1193410 eller mobilepay: 89259, mærk betaling: Navn +”kvalitet”

Mere info: Forsøgsstationen, tlf.: 38793828

Download PDF af invitationen her.