Deadline for tilmelding til 2-dages workshop i stemmetræning for professionelle scenekunstnere nærmer sig. Der er fortsat et par pladser til de hurtige. Skriv til rikke@forsoegsstationen.dk for at sikre dig en plads senest onsdag den 23. maj. Workshop foregår mandag den 4. juni og tirsdag den 5. juni.

Angelina Watson tilbyder en intensiv workshop i Nadine George Voicework for en lille intim gruppe på maks 8 deltagere. Der arbejdes med monologer fra Shakespeares teaterstykker “Et vintereventyr” og “Richard III”. Tekstuddragene tilsendes ved tilmelding.

Dagene er struktureret således at man arbejder med individuelle tekster efter fælles klassiske opvarmning i teknikken. Denne del kører som fast morgentræning om onsdagen her på Forsøgsstationen. Man behøver ikke at kende til Nadine Georges teknik i forvejen for at deltage.

Foto: Øyvind Kirchhoff

Det koster 1.000 for workshoppen og man skal kunne deltage begge dage kl. 10-15. Der er gratis vegansk suppe til frokost.

Workshoppen er en del af programmet under vores Åbent hus arrangement på Cph Stage.

Åbent hus er støttet af Vesterbro Lokaludvalg, CPH Stage og Statens Kunstfond.

Læs mere om det fulde program samt om workshoppen her.