Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

Åbent hus under CPH stage

Kom og få din morgenkaffe i den gamle biograffoyer og mød lokale og folk fra teaterbranchen. Vi holder åbent mellem 8 og 16 fra mandag den 4. juni til fredag den 8. juni 2018 i anledning af CPH Stage.

Du kan se udstillingen “LYDEN AF PUBLIKUM 1 år efter” mellem 8 og 16. Det er en udstilling om Forsøgsstationens hovedforsøg i 2017 med titlen “LYDEN AF PUBLIKUM”. Der vil blandt andet være video-visning af koncerten på Skuespilhuset sidste år.

Projektet er del af et større internationalt kunstnerisk eksperiment mellem lokale borgere og scenekunstnere ledet af Odin Teatret.

Der vil udover udstillingen være andre aktiviteter som stemmetræning for professionelle scenekunstnere, et forsøg med unge og morgendans for alle (max antal deltagere: 35).

Åbent hus er støttet at Vesterbro Lokaludvalg, CPH Stage og Statens Kunstfond.

GAGA People

Forsøgsstationen inviterer til en sund og skøn start på dagen med GAGA træning ved Siri Wolthoorn. GAGA er en danseform som er mulig at deltage i for alle – uanset tidligere bevægelseserfaring – det kræver blot lyst til at prøve noget nyt.

Danseformen GAGA er blevet meget populær i København, hvor Siri underviser i forskellige sammenhænge. Formen er nem at tilpasse til hvert niveau af bevægelses-kompetence, så det var nemt for os at vælge denne træning til Åbent hus. Efter træningen kan man få en kop kaffe/te & croissant.

Først til mølle (max 35 deltagere) – pris 50 kr. (mobilpay/kontant).
Dørene åbner kl. 8 og klassen starter kl. 8:15.

Læs mere om danseformen her.

Stemmetræningsworkshop med Angelina Watson

Workshop over to dage under CPH Stage 2018, mandag den 4. juni og tirsdag den 5. juni 2018. Begge dage kl. 10-15. Kurset henvender sig til professionelle scenekunstnere, men man behøver ikke at have beskæftiget sig med denne teknik før. Vi vil arbejde med Shakespeare monologer.

Foto: Øyvind Kirchhoff

Underviser er skuespiller Angelina Watson, som siden 2003 har undervist i Nadine Georges stemmemetode i mange forskellige sammenhænge. Angelina er fast underviser på den ugentlige stemmetræning som Forsøgsstationen tilbyder sine medlemmer gratis. Angelina er krediteret underviser under Voice Studio International, hvor hun i flere år har assisteret Nadine George på de årlige intensive sommerkurser i London.

Pris: 1.000 kr (2 dage).

Tilmelding til rikke@forsoegsstationen.dk – max 8 deltagere.

Læs mere om metoden her.