Så er der nyt fra den gamle biograf. Læs nyhedsbrevet her.

Foto: Øyvind Kirchhoff

Se blandt andet med i åbent laboratorium på hovedforsøget – hvor Forsøgsstationen i samarbejde med Den Danske Scenekunstskole København har kastet elever på skuespilleruddannelsen og professionelleskuespillere ud i en fælles undersøgelse af ‘den scenografiske skuespiller’. Vi har lavet en lille video hvor Rolf Søborg beskriver arbejdet, som også kan tilgås her:

 

Foto: Øyvind Kirchhoff

Og så er der nyt om træning i anden halvdel af sæson 17/18 – som blandt andet byder på gæsteundervisere i maskearbejde fredag kl. 9-11 i Boulevardsalen. Vi er glade for at kunne annoncere at dukkespillere Svend E. Kristensen (aktuelt med STØV) og Bjarne Kalhøj (aktuel i ‘Ræven går derude‘) vil overtage træningen i januar og februar.