Så nærmer julen sig og vi er i fuld gang med forberedelserne til julefrokost på lørdag den 9. december hvor vi fejrer julen med husets ‘beboere’ og medlemmer af Forsøgsstationen.

Platform

Udover denne festlige begivenhed har vi også Platform inden julefreden sænker sig. Det er fredag den 15. december kl. 17-21 – og her vil forsøgene fra det sidste halve år præsentere deres fund og iagttagelser med os og hinanden. For yderligere detaljer kan man læse seneste nyhedsbrev her.

Hvis man er interesseret i hvad der rør sig i de kunstneriske værkstederne er dette en fin mulighed for at ‘se med’ og indgå i en dialog med de forskellige kunstnere om deres ideer og procesarbejdet. Det er gratis at deltage – og man skal tilmelde sig per mail til Lotte Faarup på lotte@forsoegsstationen.dk

Julelukket

Vi holder lukket i administrationen fra og med torsdag den 21. december og er tilbage torsdag den 4. januar 2018.

 

Træning sæson 17/18 – anden del

Træningen fortsætter efter jul – der er sidste  stemmetræning onsdag den 13. december – og sidste maske fredag den 15. december. Gaga om torsdagen havde sidste gang den 30. november og danseteknik klasse mandag aften har også haft sidste gang inden jul.

Efter årsskiftet starter vi op igen med lidt forandret skema – da både Øyvind Kirchhoff og Angelina Watson er i produktion med Det Olske Orkester (Sukker).

Der er gæstekunstnere på maskearbejdet fredag morgen: Fredag den 4. januar og fredag den 11. januar er det Svend E. Kristensen  (Sew Flunk Fury Witt) der leder træningen og derefter vil der for resten af januar og februar være Bjarne Kalhøj (Teatret Værk) der arbejder videre med maskearbejdet. Det er gratis for medlemmer at deltage og ikke-medlemmer kan deltage mod en betaling på 50 kr. Man skal være professionel scenekunstner eller elev for at deltage.

Stemmetræningen starter op igen onsdag den 17. januar – og her er det Anja Owe som varetager dette forløb i både januar og februar måned som vikar for Angelina Watson.

Gaga bliver indtil videre kun tilbudt som lørdagstræninger i 2018. Men vi arbejder på mere…

Se hele træningsplanen for 2018 frem til sommer her.