I forbindelse med hovedforsøget Den scenografiske skuespiller, vil Den Danske Scenekunstskole og Forsøgsstationen gerne invitere til åbent laboratorium:

FREDAG DEN 27. OKTOBER KL. 16-17:30 i Boulevarden.

Download invitation her.

Forsøget “Den scenografiske skuespiller” er en undersøgelse af den ydre teknik, som en vej til en ny metode for skuespillerens, dukkeførerens og scenografens kreative processer.

Gennem konkrete fysiske benspænd og obstruktioner undersøges, hvordan ydre begrænsninger kan frisætte og åbne for nye muligheder for skuespillerens arbejde og udtryk.

Forsøget kører i uge 43, 2017 –og er et samarbejde mellem Den Danske Scenekunstskole  og Forsøgsstationen under ledelse af Charlotte Munksø, Rolf Søborg Hansen og Øyvind Kirchhoff.

Læs mere om forsøget her.

Foto: Anna M. Ásbjarnardóttir

Forsøget er en del af en tredelt undersøgelse under Øyvind Kirchhoffs ledelse med titlen “Skuespilleren og über-marionetten“.

Første del blev gennemført i efteråret 2015 og anden del, med titlen “Dødens Æstetik” blev afviklet i oktober 2016, som et 5 dages udviklingsprojekt og et åbent vidensdelingsseminar. Læs mere her om forsøgsarbejdet, hvor den netop udkomne rapport ligeledes er tilgængelig.