TRÆNINGSFORSØG SÆSON 17/18

Mødet mellem den poetiske fortælling og det ekspressionistiske fysiske teater

Forsøgets fortsættelse i sæson 18/19 hedder “Skuespilleren som Shaman” – læs mere her.

Det Olske Orkester begyndte i august 2017 et 3 år langt forskningsprojekt på Forsøgsstationen, der skal undersøge og udvikle et teatralsk formsprog, der bygger på en kombination af poetisk fortælling og ekspressionistisk fysisk teater.

Forskningsprojektet arbejder på ugentlig basis og involverer et kompagni på 6 skuespillere/dansere samt instruktør.

Foto: Øyvind Kirchhoff

BAGGRUND

Forskningsprojektet er en videreudvikling af det formsprog Det Olske Orkester skabte med den prisbelønnede og meget spillede forestilling “Dengang vi blev væk” og danner kunstnerisk grundlag for teatrets kommende store satsning, trilogien: ”En nations selvhad – Danmark mellem skam og selvovervurdering” bestående af forestillingerne: ”Sukker”, ”Salt” og ”Hvem er det der banker”?