Vi har flere kolleger som er blevet nomineret til en Reumert i år – og vi ønsker alle hjerteligt tillykke med anerkendelsen! Vi er naturligvis rigtigt stolte og glade for at flere medlemmer og nære samarbejdspartnere er blandt dem: Anette Asp Christensen for nomineringen til årets særpris for ‘Udsigter fra min bedstemors køkken’; Bo Madvig for nominering til årets danser, for ’Rammer’, GLiMT, Vendsyssel Teater og Limfjordsteatret; Maria Rich for nominering til årets kvindelige ensemblerolle, for ’Living Dead’, Aarhus Teater og Sort/Hvid; Og vores bestyrelsesmedlem Catherine Poher for nomineringen af Åben Dans forestillingen “Tre Ben” i kategorien årets danseforestilling.

Udskriv

Og så er Jesper Hyldegaard nomineret i kategorien årets mandlige hovedrolle, for rollen som fisker i “Lampedusa”, og den har vi en særlig aktie i. Forestillingen er jo produceret af Husets Teater, Kulturkontoret/Akut360 og Forsøgsstationen, og har ‘vores egen’ Andreas Dawe som instruktør og idémand. Stort tillykke herfra!

For de som endnu ikke har set den, genopsættes den under CPH stage – og man kan købe billetter her.

Eller læs om tilblivelsen i Andreas’ blogindlæg “Når man ikke kan lade være” fra december 2016.