Har du lyst til at medvirke i et helt anderledes kor, hvor du ikke skal synge smukt, men være med til at skabe en lydkulisse af publikumslyde og handlinger som f.eks. at hoste, snorke, grine, sukke, tysse, rasle med slikpose, være stille, stå op og gå, i et 50 personers underfundigt korværk?

Korværket bliver iscenesat af Lotte Faarup, komponeret af den internationale anerkendte komponist Peter Bruun i samarbejde med kordeltagerne og ledet af dirigent Erik Jakobsson. Her er link til opslag som kan downloades og deles ude i den virkelige verden.

Korværket bliver opført under Københavns internationale teaterfestival CPH STAGE fra den 1.- 4. juni 2017 og prøverne er nu i gang på Forsøgsstationen på Vesterbro.

”Lyden af Publikum” er en del af et større europæisk kunstnerisk og socialt projekt i 15 europæiske storbyer med titlen ”Caravanext” (www.caravanext.eu). Det handler om at vi alle gennem kunstneriske aktiviteter skaber møder mellem vidt forskellige grupper af mennesker som bor i lokalområdet og at disse aktiviteter giver os fællesskabfølelse, samhørighed og identitet.

Vi håber du vil være med.

Her er en lille film som viser hvad man kan vente som deltager og publikum!

 

Kontaktperson: Øyvind Kirchhoff

Læs mere om projektet her.