Så er det snart tid til Forsøgsstationens årlige workshop med den internationalt anerkendte stemmelærer Nadine George.

Workshoppen finder sted mandag d. 3. – lørdag d. 8. april 2017 på Forsøgsstationen og henvender sig til alle scenekunstnere, uanset tidligere erfaring med dette arbejde. Kurset er på nuværende tidspunkt fuldt booket.nadine

Teksterne der arbejdes med i år er fra teaterstykket “John Gabriel Borkman” (1896) af Ibsen. Det andetsidste stykke dramatik han skrev.

ÅBEN PRØVE

For interesserede har vi en åben prøve lørdag den 8. april, på sidste dag af workshoppen, hvor et mindre publikum kan få indsigt i arbejdet. Den åbne prøve er kl. 12-14.

Læs mere her om Nadine Georges arbejde, og om hvordan du melder dig til den åbne prøve.

HVIS DU VI VIDE MERE

Nadine George’s arbejde, og betydningen af det, for en hel uddannelsesinstitution indenfor scenekunst, er beskrevet i udgivelsen “Growing Voices. Nadine George Technique: The evolution of its influence in training and performance” fra 2013, redigeret af Professor Ros Steen leder af Centre for Voice in Performance, Royal Conservatoire of Scotland.