FORSØGSSTATIONEN søger praktikant til koordinering af kordeltagere på Vesterbro i forbindelse med projekt ”The Voice of the Audience”

Periode 4/1 – 4/3 2017
Ansøgningsfrist 21 november 2016

Som praktikant bliver du en del af forsøgsstationens team på vores internationale projekt ”The Voice of the Audience” som er en del af et større europæisk kunstnerisk og socialt projekt i 10 europæiske storbyer med titlen ”Art moving cities” (www.caravanext.eu). Det handler om at vi alle gennem kunstneriske aktiviteter skaber møder mellem vidt forskellige grupper af mennesker som bor i lokalområdet og at disse aktiviteter giver os fællesskabsfølelse, samhørighed og identitet. Forsøgsstationen bidrager for København med et underfundigt korværk ” The Voice of

the Audience ” som udelukkende baseres på publikums lyde/handlinger i teatret (f.eks. hviske, snorke, grine, synge, være stille, rejse sig og gå, knitre med slikpose, råbe, sukke, klappe etc. etc.)

screen-shot-2016-11-09-at-10-07-05

Foto: Øyvind Kirchhoff

Din opgave bliver sammen med Forsøgsstationens team at samle et kor på 50 personer af pensionister, børn, forældre, voksne med anden etnisk baggrund en dansk, udsatte grupper og studerende på Vesterbro.

Du er :
Under uddannelse eller færdiguddannet
Vant til at arbejde i et åbent kreativt miljø
Ambitiøs
Indstillet på skæve arbejdstider

Du kan forvente :
Et kunstnerisk og internationalt miljø
Et udvidet netværk, der kan hjælpe din karriere

Praktikopholdet er ulønnet

Til ansøgningen:
Du bedes sende en motiveret ansøgning med cv senest mandag den 21 november kl. 12 til
Forsøgsstationen på mail: oyvind@forsoegsstationen.dk

Kontaktperson: Øyvind Kirchhoff

Mere information om projektet her.

Se også opslag på Proscenuim her.