Vi holder opstartsarrangement – for nye og gamle medlemmer – for at give husets brugere en mulighed for at skabe relationer og sparre på kryds og tværs:

Lørdag den 24. september kl 10-17 er der mulighed for at opbygge nogle fælles historier og relationer da vi inviterer medlemmer til et gratis arrangement, med workshop i Storyplay ved Jesper la Cour Andersen – og med en indbygget lækker frokost!

WS-foto

Huset rummer så mange kapaciteter og fagligheder, erfaringer og kreative vibrationer. Hvorfor ikke benytte sig af det i højere grad? Forsøgsstationen har i denne sæson iværksat flere tiltag til at gøre dette muligt i højere grad end tidligere – gennem oprettelsen af gruppen på facebook, gennem dette arrangement, og hvad det kan generere af nye ideer og tiltag i løbet af sæsonen. Læs mere om hvordan man bliver medlem her.

Hvis du kan komme er det stadig muligt at eftertilmelde sig – skriv til rikke(at)forsoegsstationen.dk – og husk at du skal have fornyet dit medlemsskab for at deltage. Det gøres ved at udfylde denne og sende til mail@forsøgsstationen.dk.

Læs mere om workshoppen her.