Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

Medlemsworkshop

Storyplayfoto

Vi holder opstartsarrangement – for nye og gamle medlemmer – for at give husets brugere en mulighed for at skabe relationer og sparre på kryds og tværs:

Lørdag den 24. september kl 10-17 er der mulighed for at opbygge nogle fælles historier og relationer da vi inviterer medlemmer til et gratis arrangement, med workshop i Storyplay ved Jesper la Cour Andersen – og med en indbygget fælles frokost!

Huset rummer så mange kapaciteter og fagligheder, erfaringer og kreative vibrationer. Hvorfor ikke benytte sig af det i højere grad? Forsøgsstationen har i denne sæson iværksat flere tiltag til at gøre dette muligt i højere grad end tidligere – gennem oprettelsen af gruppen på facebook, gennem dette arrangement, og hvad det kan generere af nye ideer og tiltag i løbet af sæsonen.

 

← tilbage

Praktisk information

Vi håber at se så mange af Jer som muligt – her er en mulighed for at få en skøn start på sæsonen!

Tilmeld dig senest den 16. septemberrikke@forsoegsstationen.dk – og husk at du skal have fornyet dit medlemsskab for at deltage. Det gøres ved at udfylde denne og sende til mail@forsøgsstationen.dk.

OM WORKSHOPPEN:

Storyplay er udviklet af Jesper la Cour fra Det Fortællende Teater. Jesper er medlem af Forsøgsstationen og medlemsrepræsentant i bestyrelsen.

Storyplay er udviklet for at “fremelske og forfine personlige levende fortællinger for fortællere i alle aldre og med alle baggrunde. Metoden er baseret på 25 års møder med mennesker, hvor det at ‘gøre’ fortællinger ved hjælp af fortællerens indsigt og skuespillerens virkemidler har været omdrejningspunktet. Story Play betegner såvel en legende tilgang til arbejdet med fortællinger som det at frembringe et fortællespil, altså en fortælling, der fremstår spil-levende“. Citat fra Storyplay.dk.