Marie

PR-foto

Vi har i dag offentliggjort et nyt indlæg på vores blog, der er skrevet af skuespiller Marie-Lydie Nokouda.

Her kommer et uddrag fra indlægget:
“Skuespillere med etnisk diversitet er efter min analyse simpelthen for fraværende og direkte underrepræsenteret inden for scenekunst herhjemme. Tag selv et kig i teaterkataloget for sæson 16/17, der lige er udkommet. Eller kig i en avis og se, hvad der spiller på de store og små scener. Hvordan står det til med den etniske mangfoldighed i udbuddet af forestillinger? At bruge etniske minoritetsskuespillere (som ikke er typecastet til en rolle efter deres hudfarve eller ud fra deres kulturelle baggrund) skal være en selvfølge. At opleve diversitet og mangfoldighed på og bag scenen skal være ”new normal”!”

Du kan læse blogindlægget her og deltag gerne i debatten!