I forbindelse med Forsøgsstationens hovedforsøg ”Skuespilleren og über-marionetten” tilbyder vi gratis undervisning for alle interesserede i le mime corporel dramatique og maskearbejde.

Det sker hver torsdag fra den 1. oktober 2015 kl. 19.00-20.30 i Boulevarden på Forsøgsstationen.

Teknikken le mime corporel dramatique, som Étienne Decroux har udviklet, og Jacques Copeaus maskearbejde vil give dig mulighed for at udforske kropslig adfærd og hvordan du bevæger dig og placerer dig i rum, hvordan vi står, springer, sidder og ligger – som en forudsætning for at kunne formidle følelsernes fysiske udtryk.

Træningen ledes af Øyvind Kirchhoff, der er skuespiller og kunstnerisk leder af Forsøgsstationen. Han er uddannet på den statslige mimeskole “École Internationale de Mimodrame de Paris Marcel Marceau” 1985-88 og videreuddannet på ”École de Mime Corporel Dramatique de Paris” 1990-92.

Han har undervist i 20 år på Statens Scenekunstskole i kampkunst, mime- og maskearbejde for at styrke skuespillerens kreativitet og bevidsthed om den fysiske og psykiske tilstedeværelse på scenen.

Tilmelding er ikke nødvendig.

 

IMG_20150825_0002    IMG_20150825_0001 Foto: Øyvind Kirchhoff