Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

GAGA & Research

Der bliver GAGA med Siri Wolthoorn på programmet i denne sæson – både ugentligt og mere intensivt.

Siri er uddannet fra Hogeschool voor de Kunsten i Amsterdam.  Efter endt uddannelse dansede hun tre år med Batsheva Dance Company, Ensemble. I 2010 flyttede hun til  København, og her har hun arbejdet med Dansk Danseteater, Mute Dance Company, Yossi and Oded Dance Theatre og Recoil Performance Group. Siri underviser, som den eneste i Danmark, Gaga People og Gaga Dancers.

Siri lægger ud med GAGA & Research weekend den 7. – 8. oktober 2017. Begge dage kl. 10-13. Deltagelse er gratis for medlemmer men også åben for ikke-medlemmer mod betaling. Det koster 400 for ikke-medlemmer. Tilmelding på rikke@forsoegsstationen.dk – først til mølle og husk du skal have fornyet dit medlemsskab for at sikre dig en gratis plads.

Fra uge 41 (minus efterårsferien) til 30. november vil hun stå for Gaga torsdag morgen kl 9-10:30. Tilmelding til denne træning ikke nødvendig.

Efter nytår er der planlagt to workshops i foråret. Det er 17. marts og 21. april 2018 kl. 10-12.

Hvad er GAGA?

Gaga er et bevægelsessprog udviklet af Ohad Naharin, kunstnerisk leder for Batsheva Dance Company. Med Gaga styrker vi bevidstheden om os selv gennem fysikken. Vi lærer vores krop at kende og øger smidighed, udholdenhed, motoriske kunnen og styrke. I Gaga stopper vi aldrig op. Vi danser til al slags musik og vores egen ‘groove’. Gennem indre billeder finder vi vores ‘passion to move’, mærker vores ‘explosive power’. Vi udforsker og opdager styrken af vores fantasi , når vi fx bevæger os som ‘spaghetti in boiling water’ og fornemmer ‘tikkeling stuff’. Gaga klassen kører kontinuerligt fra start til slut, der gives løbende informationer og vejledning, og hver ny information bygger på de foregående. Vi får en oplevelse af frihed når vi bevæger os, hver person beskæftiget med sig selv og andre.