Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

Åbent hus CPH STAGE 2019

For english click here.

Foto: Rikke Jeppesen Rod

Vi gentager successen fra sidste år, og inviterer til Åbent hus/Open doors! på CPH STAGE, mandag den 27. maj, tirsdag den 28. maj – under de Internationale dage – samt fredag den 31. maj kl. 10-16. Når vi åbner kl. 10 byder vi på en kop kaffe i foyeren, hvor det er muligt på uformel vis at møde andre teaterinteresserede og professionelle scenekunstnere samt se vores skønne hus.

Grundet Distortion holder vi lukket både onsdag d. 29. maj og torsdag d. 30. maj (Distortion er på Vesterbro torsdag d. 30.5.).

LYDEN AF PUBLIKUM i biografen

Video still: Helle Lyshøj

I år har vi biograf med tre daglige visninger af vores rejse med LYDEN AF PUBLIKUM Man kan se de to små dokumentarfilm lavet over projektet i Danmark i 2017 og genopsætningen i 2018 i Italien. Derudover viser vi koncertoptagelser fra Det Kongelige Teater i 2017 og på Teattro Vittorio i Torino i 2018. Biografoplevelsen varer cirka 1 time og 15 minutter. Man kan gå i biografen kl. 10, kl. 12, eller kl. 14. Billetter er gratis og kan købes via CPH STAGE.

Hvad er et forsøg?

Vi er super glade for at annoncere at vi afholder en ARBEJDSDEMONSTRATION med udgangspunkt i forsøgsprojektet SKUESPILLEREN OG ÜBERMARIONETTEN

fredag den 31. maj kl. 17-18

Det foregår i Boulevarden og der er et begrænset antal pladser, så book din gratis billet i god tid via CPH STAGE.

Foto: Øyvind Kirchhoff

En arbejdsdemonstration i ord og praksis

Forsøgsstationen har i denne sæson haft fokus på at skabe et format, der kan formidle hvad praksisbaseret kunstnerisk forskning kan være, til et bredt publikum. Vi har således skabt en arbejdsdemonstration med udgangspunkt i et flerårigt forsøgsprojekt med titlen SKUESPILLEREN OG ÜBERMARIONETTEN. Det er en undersøgelse af skuespillerens og marionet-teatrets sceniske udtryk og sammensmeltningen af begge til et nyt scenisk udtryk. Arbejdsdemonstrationen er en kunstnerisk og pædagogisk form, der vægter formidling og læring. Publikum kommer om bag scenetæppet og drages ind i det skabende rum.

Udover Lotte Faarup og Øyvind Kirchhoff deltager Bjarne Kalhøj og Rolf Søborg Hansen.