Forsøgsstationen - Et værksted for professionel scenekunst

Åbent hus i den gamle biograf

Åbent hus er udskudt pga Corona.

Forsøgsstationen byder igen i år indenfor til åbent hus under CPH STAGE. I år har vi valgt at have fokus på teater- og lokalhistorie. Vi viser dokumentar om vigtige historiske teaterpersonligheder med aktuel betydning, visning af vores 10 års jubilæumsfilm samt familiefilm med kendt japansk filmskaber. I forbindelse med filmvisninger er der rundvisning om biografen ’i gamle dage’ ved Kai Michelsen fra Lokalhistorisk Forening og Arkiv. Vanen tro er der desuden morgendans, kaffe og croissanter. Adgang til Åbent Hus er gratis mens nogle af aktiviteterne kræver billet.

Eksperimenterende Arbejdsformer

I forbindelse med Åbent Hus har vi et antal events:

Eksperimenterende arbejdsformer #1 består af et foredrag og screening af dokumentar af Michael Craig om et af det 20. århundreders teaterikoner (Russisk). Titel på dokumentar oplyses ved henvendelse til Forsøgsstationen. Foredraget omhandler ikonets aktuelle applikationer og inspiration.

Eksperimenterende arbejdsformer #2 består af et foredrag og screening af dokumentar af Denis Bablet om et af det 20. århundreders teaterikoner (Polsk). Titel på dokumentar oplyses ved henvendelse til Forsøgsstationen. Foredraget omhandler ikonets aktuelle applikationer og inspiration.

I forbindelse med hvert event er der kort rundvisning ved Kai Michelsen, biografdirektør på stedet I 1960’erne og 19’70’erne.