Et af Forsøgsstationens attraktive kontorer er blevet ledigt fra og med den 1. september 2020. Lejen er 3.826 kr. pr. måned.

Forsøgsstationen er værksted for professionel scenekunst og I EKSPERIMENTETS TJENESTE. Med det som hovedformål, stiller vi huset til rådighed for medlemmer, vores ‘beboere’ med kontor og lejere indenfor scenekunstens felt, både med træning, mulighed for gratis booking af sale*, gode netværksmuligheder og tid til fordybelse gennem vores forsøgsformat. Det er vigtigt at vores nye lejer(e) ønsker at blive en del af vores hus, gennem forsøgsarbejde, vidensdeling og har lyst til at møde og interagere med vores skønne medlemmer. Hvis det kunne have interesse er I velkomne til at skrive til Øyvind Kirchhoff på oyvind@forsoegsstationen.dk for yderligere information.

*) medlemmer kan booke op til 30 dage frem, og op til tre gange i løbet af en uge a max 4 timers varighed. For længere, sammenhængende bookinger skal man leje sig ind, eller lave et kunstnerisk forsøg, hvis kriterier herfor overholdes