Vores sæsonforsøg “Stilhed, Pause og Publikumserindringer” er i fuld gang med forberedelserne. Komponist Peter Bruun er så småt i gang med at komponere, og Øyvind Kirchhoff er ved at rekruttere til koret, som begynder at øve i begyndelsen af det nye år. Der er flere fra det tidligere hold på LYDEN AF PUBLIKUM der har meldt sig allerede, hvilket vi er stolte og glade for! Vi har desuden kontakt med etablerede kor om deltagelse også.

Foto: Rikke J Rod

Det er utroligt spændende at skulle tage fat igen på denne type forsøg  igen. Vi glæder os til på ny at dykke ned i arbejdet med nye, skæve og anderledes måder at engagere og italesætte publikum og deres oplevelser på, og vi er glade for støtten fra BIKUBEN FONDEN der muliggjorde dette arbejde.

Vi vil præsentere arbejdet under CPH STAGE 2020, hvor vi som vanen tro også holder åbent hus.

Der vil løbende komme nyt om forsøget og hvis du endnu ikke er på vores mailingliste til nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig her.