Forsøgsstationen har været nødt til at holde pause for optag af nye medlemmer i en periode. Vi modtager nu ansøgninger om medlemskab igen. Læs mere om de specifikke betingelser for medlemskab her. Man kan dog ikke melde sig ind for resten af denne sæson (som slutter 30. juni) alene – man skal også samtidig melde sig ind for den kommende sæson 19/20.

Foto: James Sutton / Unsplash

Vores hus er afhængig af at der er kontinuitet og at medlemmer ser sig som en del af huset. Gennem medlemskab er medlemmerne med til at sikre vores værksted for scenekunst en bæredygtig udvikling. Med indmeldelse til næste sæson samtidig, betyder det at vores administrative ressourcer i højere grad kan bruges på andre vigtige opgaver.

Det betyder at det også allerede nu vil være muligt for nuværende medlemmer at forny medlemskab for sæson 19/20.

Intro pris for sæson 19/20 er 950 DKK – og i år starter vi allerede kampagnen nu, men bemærk at vi forkorter introperioden efter ferien. Man skal forny/melde sig ind inden 1. september for at nyde godt af introprisen. Derefter er det månedspris x antal måneder tilbage.