Forsøgsstationen holder lukket fra den 1. juli til og med den 31. juli 2018.

Vi vil gerne ønske alle en god ferie og glæder os til at åbne dørene igen den 1. august til en ny sæson med masser af spændende forsøg.

Vi kan blandt andet offentliggøre at LYDEN AF PUBLIKUM bliver det første af Forsøgsstationens hovedforsøg, som er inviteret udenlands. Stor tak til Statens Kunstfond for støtte til vores genopførelse i Torino, Italien til oktober.

Der er mere om det og alt det andet der sker dette efterår i de kommende nyhedsbreve.

Tilmeld dig her hvis du ikke allerede modtager nyhedsbrevet.

Morgentræning med Gaga people & Nadine George voice work

Det var jo en bragende succes med Åbent hus under CPH Stage, hvor Siri Wolthoorn underviste hver morgen og vi er meget glade for at kunne annoncere at hun er tilbage med faste ugentlige træninger i den nye sæson. Læs mere om træningen her.

Gaga people er gratis for Forsøgsstationens medlemmer, men ikke-medlemmer er også velkomne mod betaling af 70 kr pr. gang.

Nadine George voice work fortsætter med vores faste underviser Angelina Watson – som sædvanligt om onsdagen med start den 5. september, og det er ligeledes gratis for medlemmer.

Læs mere om Forsøgsstationens faste træninger under ‘Aktiviteter’ eller følg linket her.

Medlemskab af forsøgsstationen

Det er muligt at forny sit medlemskab på sædvanlig vis via banken eller på mobilpay. For nye medlemmer skal der søges om medlemskab først. Uanset typen skal man påregne 1 uge fra ansøgning til man er oppe at køre som medlem og kan foretage bookninger mv.

Se mere om medlemskab og priser her.

Foto: Rikke Jeppesen Rod