På fredag og lørdag er der forestillinger og workshop i forbindelse med Vesterbro Teaterfestival 2018.

Fredag d. 9. marts kl. 10 spiller forestillingen “Bjowulf” med Jesper la Cour Andersen og Troels Kirk Ejsing (Det Fortællende Teater) med efterfølgende workshop og lørdag kl. 15 spiller teater Patrasket deres sprit-nye forestilling “Søndag“. Der har været stor interesse og der meldes allerede om udsolgt!

Foto: Rebekka Bentzen

Læs det fulde program for festivallen her.

OBS!: Hvis du endnu ikke har fået set forestillingen “Udsigter fra min bedstemors køkken” har du her muligheden – den spiller onsdag den 7. marts kl. 16 og 19:30 i et lokalt køkken på Vesterbro. Det er Wunderverk ved Anette Asp Christensen (som er medlem af Forsøgsstationen og har lavet flere forsøg her), der står bag denne fine forestilling. Læs mere her.

Foto: Peter Sloth

Aflysning:

Grundet festivalen er maskearbejde fredag d. 9. marts kl. 9-10:30 aflyst. Øyvind er tilbage med træningen fredag den 16. marts.