Teateravisen omtalte forleden vores hovedforsøg som igen er aktuelt – den tredje del af forsøget ‘Den scenografiske skuespiller’ løber af stablen til oktober og er et samarbejdsprojekt mellem Den Danske Scenekunstskole og Forsøgsstationen.

Læs artiklen i Teateravisen her:

http://www.teateravisen.dk/doedens-aestetik.html

Søges: professionelle skuespillere og dukkespillere!

Vi har brug for yderligere 3 professionelle skuespillere og/eller dukkespillere, som har lyst til at deltage i forsøget. Vi kan desværre ikke tilbyde løn. Men til gengæld vil der være rig mulighed for at udvikle nye tekniske virkemidler og styrke faglige netværker. Vi kommer til at være en gruppe på 12 i alt, inkl. 5 tredjeårsstuderende fra DDSKS København.

Skriv til Øyvind Kirchhoff (oyvind @ forsoegsstationen.dk)  for at komme i betragtning. Alt efter interessen kan der blive en udtagelse.