Forsøget TOTAL!DANS! begynder snart sin anden periode og i den forbindelse inviterer forsøgsholdet familier til at være med i forsøget som prøvepublikum.

Læs mere om forsøget her og i invitationen nedenfor:

Kære venner,

Jeg søger familier der har lyst til at være med til forsøg der undersøger hvordan TOTAL!DANS! – en interaktiv danse og musikforestilling for skoleklasser (1.-3. klasse) – kan finde en form hvor forældre, eller andre ledsagere, er med i rummet.

 Vi prøver mandag d. 4. september kl. 16 og onsdag d. 6. September kl. 16.

 Meld meget gerne til mig om du har lyst, hvor mange i kommer og hvilken aldre børnene har. Vi har arbejdet med børn fra 1.-3. klasse, men ældre og yngre børn som har lyst, er velkomne til at komme med til dette forsøg.

ellenkilsgaard@gmail.com

Se mere om projektet: www.totaldans.com